ЮНИПЛАСТ - В СИНХРОН С НАЙ-НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В ДЪРЖАВАТА И В СТРОИТЕЛСТВОТО.

ключови думи: 5-камерна система, EuroFutur, EuroFutur Classic, KÖMMERLING, PVC дограма, UNIPLAST, Кьомерлинг 88 Плюс, Кьомерлинг, всесезонно стъкло, врати и прозорци, дограма, дограма за блокове, дограма от кьомерлинг, дървесни видове, елегантен дизайн, ефективно производство, ефективност, изолация, консултация за дограма, пвц дограма, пластмасови прозорци, подмяна на дограма, полезни съвети, профилни системи, реконструкция, цветови варианти, цена, цена pvc, цена на дограма, цени за дограма, юнипласт

 

ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ - И НЕОТЛОЖНА, И РЕАЛНА, И ДОСТИЖИМА!

 

В едно от първите си интервюта, след избирането му за президент на България, г-н Р. Плевнелиев изтъкна като един от приоритетите си в областта на енергетиката намерението си да работи активно за подобряването на енергийната ефективност в страната и особено в областта на строителството. 

В друго паралелно изказване от страна на една от енергийните компании в България ЧЕЗ беше изтъкнато, че в момента в България се потребява до 50 % повече енергия в домакинствата и в производството от средното в Европа.

От години насам е ясна тенденцията за насърчаване на подобряването на енергийната ефективност у нас от страна на Европейския Съюз. Отпускат се средства от  "Фонд Енергийна ефективност" и редица банки предлагат  кредити в това направление.

В интервю, публикувано на 2 ноември т.г. от страна на Българо-Американската кредтна банка бе обявено и създаването на "собствени средства и продукти на банката за енергийна ефективност и намаляването на разходи за ел. енергия, консумирана от мрежата".

Във всички посочени изказвания се имат предвид  преди всичко мерките за саниране на сгради, подобряването на топлоизолацията на жилищата и покривите, използването на енергоспестяващи уреди и машини в производството и пр.

Смяната на дограмата на жилищата със съвременна ПВЦ дограма е една от най-важните и същевременно ефективни мерки за подобряването на енергийната ефективност на жилищата. Доказано е, че през неуплътнените и остарели прозорци "изтича" повече от 30 % от топлинната енергия в жилището.

Обратно казано, посредством смятаната на дограмата би могло да се постигне до 30 % намаляване на разходите за отопление и икономия на средства.

Освен по-добрата си топлоизолация, новите прозорци подобряват и шумоизолацията и защитата а от прах и замърсявания. Новите прозорци са далеч по-удобни и функционални, значително подобряват качеството на живот. Посредством съвременните постижения в производствто на прозоречни профилни системи и в стъкларското производство може да реагира гъвкаво на всякакви индивидуални външни условия - повишени нива на шум, на влажност, на силно слънчево греене, на замърсявания и пр.

Петкамерните системи на Кьомерлинг Еврофутур Класик и Елеганс предлагат  красив дизайн и съчетание от високо качество, стабилност и доказана дълготрайност (над тридесет години експлоатация без промяна на основните показатели на дограмата). Освен това е възможно и значително разнообразие на цветове - бяло, кремаво, редица стандартни дървесни цветове и широка гама от цветове по желание на клиента. В съчетание с известните нискоемисийни стъкла, но и с  новите видове стъкло, появяващи се на пазара - нискоенергийно или всесезонно напр., петкамерните прозорци Кьомерлинг представляват един действително убедителен отговор на изискванията за подобряване на енергийната ефективност.

Най-новите достижения в областта на прозоречната индустрия са съчетани в последната за сега профилна система на Кьомерлинг - 88 Плюс. Редица технологични нововъдения като трето, средно уплътнение, по-голямата конструктивна дълбочина на профила от 88 мм, това че стандартен за системата става тройният стъклопакет и др. този продукт е наистина върхово постижение в областта на дограмите, строителството и топлоизолацията. Наред с тези показатели, системата 88+ на Кьомерлинг се предлага и на съсвсем достъпни ценови нива, което я прави истински реална и достижима възможност за широк кръг потребители.

Повдиганият въпрос е актуален - днес повече от когато и да било. Идва зима. В период на криза.

Юнипласт ООД  има отговори по горната тематика.

Като един от първите в България производители на качествена ПВЦ дограма в България, фирмата разполага с необходимата експертиза и оборудване, както и с обучен персонал за да може да откликне на всякакви въпроси свързани с порозорците, с оформянето около тях, с уплътняването, с подобряване на топло- и шумоизолацията на жилищата и т.н.

Фирмата предлага дограми от различните ценови сегменти - четирикамерни, пет и шесткамерни, алучиниеви и пр. и е в състояние да предложи гъвкави форми на финансиране и изпълнение.

Потърсете ни!            

                                                                            Саниране

Еднофамилна къща Банкя                                          ''

''