ПРОЗОРЦИТЕ КЬОМЕРЛИНГ- КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ

ключови думи: прозорци Кьомерлинг, 5-камерна система, EuroFutur Classic, 88 Плюс, KÖMMERLING, PremiDoor, Кьомерлинг 88 Плюс, Кьомерлинг, дограма от кьомерлинг, качествена дограма, надеждни, най-високо качество, нови продукти, новости, онлайн търговия с прозорци, пвц дограма, пластмасови прозорци, плъзгащи се врати, продукти юнипласт, профилни системи, троен стъклопакет, юнипласт

ПРОЗОРЦИТЕ КЬОМЕРЛИНГ- КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ

Прозорците Кьомерлинг са сред най-качествените и търсените на Българския пазар на ПВЦ дограма.

И това не е случайно - сред множеството знайни и незнайни продукти в тази област, марката Кьомерлинг беше и си остава символ на немскто качество и стабилност, продукт на който просто си струва да се довериш. Защото инвестицията в нови прозорци и врати в жилището никога не е малка, така че е добре човек да се замисли и подбере правилния продукт. И защото е известно, че когато човек купува евтино, купува два пъти ... най-малко.

Юнипласт ООД е една от най-старите фирми у нас в областта на ПВЦ дограмата, фирма с утвърдено име и дял на пазара на качествена немска ПВЦ дограма. Фирмата е оторизиран производител на ПВЦ дограма Кьомерлинг от 15 години и работи с всички системи на фирмата системодател.

Сред най-търсените са петкамерните системи с марката "Еврофутур". Предлаганите системи от този клас са "ЕВРОФУТУР - КЛАСИК"  с класически, скосени форми на профила 

''

и ЕВРОФУТУР - ЕЛЕГАНС с елегантни заоблени форми, за любителите с по-изтънчен вкус.

''

Най-новата прозоречна система на Кьомерлинг, истинско произведение на изкуството е системата 88 +.

''

Профилът е седемкамерен, с допълнително средно уплътнение,  с възможност за вграждане на троен стъклопакет, като стандартно изпълнение. С красивия си външен вид и завидната си здравина (статика) системата 88+ дава възможност  за по-големи по размер конструкции. Този тип дограма е и най-подходящата система за прозорци Кьомерлинг за все по-актуалните нискоенергийни и пасивни къщи.

 

Системата  за плъзгане с повдигане - Преми Дор (Premi Door) е черешката на тортата на прозоречните системи на Кьомерлинг. Допустимите размери на плъзгащото се крило от 3 на 2 .5 метра е истинско предизвикателство, както за любителите на панорамните гледки, така и на архитекти и конструктори.

''

През годината се очаква системата плъзгане с повдигане да може да се предлага и във вариант 88+.

И разбира се,  всички системи са на разположение както в бял цвят, така и в редица цветове по RAL и в дървесни видове.

В Юниласт ООД можете да намерите информация по всички въпроси свързани с прозорците Кьомерлинг, да получите квалифирана консултация, да поръчате и получите дограма каквато пожелаете, дограма "за цял живот".

София, януари 2013 г.