НОВАТА ПВЦ СИСТЕМА КЬОМЕРЛИНГ 70 АД

ключови думи: 5-камерна система, троен стъклопакет, качествена дограма, KÖMMERLING, Кьомерлинг, ПВЦ, PVC дограма, Kömmerling 70 AD

                НОВА ПРОФИЛНА СИСТЕМА КЬОМЕРЛИНГ 70 АД

                     Впечатляващ спектър от възможности за остакляване при малка строителна ширина!

           Новата профилна система KÖMMERLING 70 AD има строителна ширина 70 мм и е пет-камерна. Системата позволява остъкляване от 10 до 44 мм и с нея могат да се постигнат стойности на топлоизолация до Uf = 1,2 W/m2K.

                          

                                               70 AD - бяло                                      70 AD - златен дъб

Изключително стабилната конструция на профилите, поставянето на метални усилвания с различна дебелина и тяхната термична стабилност позволяват поставянето на двойни и тройни стъклопакети, с възможни ширини на крилото на прозорец до 1500 х 1500 мм и на балконска врата от 1000 х 2500 мм.

 В цветово отношение е възможно профилите да бъдат доставяни в много варианти. Освен бялото е възможно фолирането в множство дървесни видове, едноцветни, металик, едностранно фолирано отвън и бяло вътре или двустранно фолирано.

Класическият прав дизайн на профилите и малкият размер на комбинацията каса/крило позволяват голяма светлопропускливост и енергийни ползи. Интелигентната обща конструкция съществено повишава топло- и шумоизолацията на готовия прозорец, а от тук и качеството на живот, икономичността и сигурността. Повишаване на топлоизолацията се постига и посредством допълнитевлното уплътнение във фалца на крилото.

Системата е за пример и в екологично отношение. Наред и използването на рециклиран материал /задължително изискване към производителите на ПВЦ профили в Германия/ заедно с нов, във видимите части на профилите, цялото произвоство е поставено на безоловна основа и използването на калциево/цинкови стабилизатори.

Профилите се доставят с коекструдирани уплънители – сиви или черни, което е гаранция за доброто уплъняване на дограмата и за минимални енергийни загуби.

                                                                                       

И не на последно място, гаранция за качеството и за задоволеността на клиента е поставянето на качествен обков МАКО. Той позволява долгогодишна и безпроблемна експлоатация.