Врати от PVC за баня и тоалетна

ключови думи: PVC, врати, вътрешни врати, пвц врати, патрони, подмяна на дограма

PVC ВРАТИ ЗА САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ!

Въпросът за смяна на вратите на санитарните помещения става актуален при всеки ремонт, който се предприема в едно жилище. Старите врати често са изгнили от влагата, трудно се затварят и отварят, не уплътняват добре и т.н. Затова се налага подмяната им. Въпросът е по какъв начин?

Нашето предложение е врата от PVC. Тя е с двустранна дръжка, със санитарен патрон с ръкохватка, с алуминиев праг за добро уплънение и срещу влага и срещу намокряне на помещението пред вратата, ако става въпрос за баня или тоалетна-баня.

Интересен е и въпросът за пълнежа на вратите - може да е изцяло плътна, с ПВЦ термопанел или частично плътна, с остъкление в горната част. Може и да е с огледало от едната или и от двете страни. Огледалото създава впечатление от една страна за по-голям обем на бяната (тоалетната) - най-често най-малкото помещение в жилището. От друга страна - и това е  особено ценно за дамите - това е огледало в цял ръст и създава далеч по-добри въможности за диалог от малкото огледало.

Традиционна за ПВЦ-то като материал е добрата топлоизолация, която се постига с него. Особено ако става въпрос за баня, това не е за подценяване. Много добра е и шумо- и хидроизолацията.

Не на последно място - вратите могат да бъдат както бели така и в дървесни декори, да се вписват в цялостното дизайнерско решение на жилището.

И най-важното - тези врати няма да се навлажнят, да подгизнат, да променят формата или цвета си - те са вечни и ще Ви служат еднакво добре както сега, веднага след монтирането им така и след пет и след 10 години.

Както се казва, повярвайте ни, струва си.

ЮП, 6.12.2010 г.